facebook tracking

"Should I stay, or should I go?"

Du er ofte mer ettertraktet i jobbmarkedet enn du kanskje tror.

Vi har alle både gode og mindre gode dager på jobben. De gode dagene flyter alt lett, arbeidsoppgavene og kollegaene dine er fantastiske. Andre dager tenker du kanskje at du vil gjøre noe nytt, få ny inspirasjon, nye impulser og nye kollegaer. Det er ofte da tvilen melder seg.

Er jeg god nok, vil jeg få det bedre et annet sted?

Denne tvilen er det mange som kan føle på, og er helt normalt når det komme til et mulig jobbskifte. Du trives egentlig godt i jobben du har, men samtidig er du fristet til å prøve noe nytt.

Mer enn bare en jobb

Jobben vår er mer enn en tørr byttehandel hvor vi selger 37,5 timer i uken i bytte mot en stabil inntekt. Det er en viktig del av identiteten vår, og en arena hvor vi forhåpentligvis får brukt kompetansen vår til glede for både oss selv og arbeidsgiveren. Et sted hvor verdier møtes, og gjensidig utvikling finner sted.

Derfor kan et jobbskifte være et stort skritt å ta. Vi vet hva vi har, men ikke hva vi får. I tillegg vet vi ikke om vi er attraktive nok for den nye jobben vi har i kikkerten.


Normalt å være usikker

Er jeg ettertraktet i jobbmarkedet? Kan jeg få det som etterspørres i stillingsannonsen? Har jeg muligheten til å ta et steg opp? Kan jeg få bedre betingelser enn jeg har i dag?

Svaret på disse spørsmålene er som oftest ja, men det kan være du trenger hjelp for å lykkes. Noen ganger kan det være god hjelp i å snakke med noen som er kjent med disse problemstillingene på daglig basis, sier Aslak Gundersen, regionleder ved Technogarden sitt kontor i Bergen.

Aslak.jpg

Våre rådgivere har lang fartstid i bransjen og kan hjelpe deg å sette kursen. Ta gjerne karrierepraten din med oss, uavhengig av om du har en konkret jobb i kikkerten eller om du vil legge inn en åpen søknad hos oss. Kanskje har vi den rette muligheten for deg som fjerner tvilen din.

Vi er tilstede i de fleste av de store byene i både Sør-Norge og Sverige og tar gjerne en uforpliktende prat med deg!

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor