facebook tracking

Technogarden Magellan har gitt Marianne Hauglie-Hanssen spennende oppgaver i et innovativt og krevende it-miljø i Norge.

Perfekt match!


Technogarden Magellan har gitt Marianne Hauglie-Hanssen spennende oppgaver i et innovativt og krevende it-miljø i Norge.

Technogardens virksomhet omfatter både rekrutteringsbistand og konsulentutleie innen teknologi og teknologiledelse.

- Vi tilpasser våre leveranser til kundenes behov og har lang erfaring med å levere ledere og dyktige fagfolk til et bredt spekter av norske og internasjonale virksomheter, forteller daglig leder i Technogarden Magellan, Rolf Nævra.

Selskapet har spesialisert seg på konsulentutleie og rekruttering av dyktige fagpersoner til teknisk sektor i hele det skandinaviske markedet. Ifølge Nævra er Marianne Hauglie-Hanssen en konsulent som er typisk for hva selskapet kun tilby.

Etter masterstudiene på Handelshøyskolen i København har Marianne opparbeidet seg en spennende CV, Blant annet har hun erfaring fra store teknologiselskaper som Telenor og konsultativ erfaring fra Deloitte og PA Consulting Group. Hun stiller dermed både med høy bransjekunnskap og innehar samtidig god forretningsforståelse.

- Jeg har både ledet selskapskritiske prosjekter på oppdragsgiversiden og som konsulent innenfor både utvikling og implementering av ny teknologi, forteller Marianne. Med spisskompetanse innenfor prosjektledelse, er hun en typisk Technogarden-rådgiver som kan bistå i grenseland mellom IT og forretningsdrift.


Fornøyd kunde

Via Technogarden Magellan, arbeider Marianne nå med et spennende og krevende prosjekt for Hafslund Nett.

- Vi er i full gang med utrulling av AMS-nettet og har et stort behov for kompetent medarbeidere som kan bistå oss i å utnytte den nye teknologien fult ut. Vi har derfor leid inn flere dyktige personer, forteller Knut Rikkard Bakken, som er Divisjonsdirektør i Divisjon Kunde i Hafslund Nett. Technogardens tilgang til medarbeidere med topp kompetanse til tidsbegrensete oppdrag er en veldig fleksibel løsning som passer i en periode med flere store tidsavgrensete prosjekter.


Gode muligheter for spennende oppgaver

For Marianne og for andre rådgivere gir tilknytningen til Technogarden gode muligheter for spennende oppgaver.

- På mange måter er dette det beste av to verdener, forteller Marianne. Uten Technogardens kontakt med bransjen og rammeavtale med Hafslund, hadde det vært umulig for meg som en frittstående konsulent å lande et oppdrag som dette. I tillegg nyter jeg godt av Technogarden Magellan sitt store kundenettverk som er en ypperlig inngang til spennende prosjekter.

På samme måte, er Technogarden også avhengig av konsulenter som Marianne.

- Vi er kjente for å levere dyktige systemutviklere, systemarkitekter, prosjektledere og rådgivere innen utvikling og drift av IT-løsninger. forteller Alf Ruben Kvamme som i sin tid fikk Marianne inn i Technogarden Magellan.

For hele tiden å kunne bistå våre oppdragsgivere er vi helt avhengig av dyktige fagfolk. Vi kjenner rollene i en it-organisasjon, vi kjenner it-bransjen og vi hjelper kunden med å finne rett kompetanse.


Kan anbefales
Technogarden tilbyr både konsulentutleie og rekruttering til teknologisk sektor.

- Uansett om du velger en tilknytning som underleverandør eller som ansatt får du både utnyttet og videreutviklet kompetansen din hos Technogarden Magellan. Via Technogarden finnes det både muligheter for å jobbe mye og velge mer fleksible stillingsbrøker. For de som er opptatt av å innimellom kunne ta lange ferier, er dessuten denne type prosjektjobbing helt perfekt, forteller Marianne.

Selv motiveres hun av utfordringene, og ikke så mye av muligheten for å trappe ned.

Technogarden Magellan er alltid interessert i å komme i kontakt med kvalifiserte personer, og hun anbefaler alle som kjenner seg igjen til å ta kontakt med selskapet.

Registrer din cv her :
https://technogardenno.teamtailor.com/connect

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor