facebook tracking
Forretningsområder :: Avdelinger

Technogarden Albatross

Connect
Prosjektledelse og prosjektstyring

Technogarden Albatross Prosjektledelse AS er vårt rådgivnings- og konsulentselskap innen prosjektledelse og prosjektadministrasjon.

I mer enn 20 år har vi ledet, bemannet, evaluert og gitt råd til prosjektorienterte virksomheter, for at disse skal lykkes i å gjennomføre sine oppdrag på en lønnsom og kvalitetsbevisst måte.

Våre konsulenter har solid faglig bakgrunn fra byggherre, konsulent og leverandørroller innen prosjektledelse og prosjektstyring. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi opparbeidet oss et renommé som en dyktig og pålitelig leverandør av prosjektadministrative tjenester til både offentlige og private kunder innen samferdsel, energi og bygg så vel som olje og gassindustrien.

Technogardens kultur og verdier

Vår hverdag er preget av høyt tempo målrettet for våre kunder og kandidater. Vi har en flat organisasjon som er åpen og inkluderende. Vi skal selvsagt samarbeide, men samtidig verdsette individuell frihet, initiativ og stå på vilje. Markedet skal gjenkjenne oss på våre 5 P'er: Professional, Personal, Precision, Profitable og Pace. Gjennom å utøve våre verdier i hverdagen - i møte med kunder, kandidater og medarbeidere - skal vi forsterke vår internkultur og selskapets profil.

Timeliste innlogging medarbeidere; https://hours.technogarden.no/

Hvorfor benytte Technogarden?

Technogarden har en profesjonell stab som hver dag jobber med utvikling og rekruttering av gode kandidater innen teknologiområdet. Vi er et spesialisert konsulentselskap innen konsulentutleie og rekruttering innenfor teknisk sektor i det skandinaviske markedet

 • Lang erfaring

  Vi har mer enn ti års erfaring i å støtte alt fra små foretak til Nordens ledende industriselskaper med tekniske spesialister og ledere.

 • Kunnskap og kompetanse

  Våre medarbeidere har høy kompetanse og et godt nettverk innen sine respektive forretningsområder. Både kunder og kandidater møter dyktige fagpersoner med høy bransjekunnskap og forretningsforståelse.

 • Strategisk partner

  Gjennom faglige råd, hjelper vi både bedrifter og enkeltpersoner til suksess og utvikling. Vår suksess avhenger av våre leveranser. Våre rutiner skal sikre gode prosesser for både kunder og kandidater.

 • Nordisk kontaktnett

  Sammen med Norconsult, utgjør vi en av Skandinavias sterkeste leverandører i teknisk rådgivning og rekruttering.

Kjørboveien 29 (postadresse: Vestfjordgaten 4)
1338 SANDVIKA Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no +47 675 71 000

Edvard Griegsvei 3C
5059 BERGEN Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no +47 553 75 500

Tidemands gate 4
3616 KONGSBERG Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

Porselensvegen 20
3920 PORSGRUNN Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

c/o Norconsult, Postboks 130, 4065 Stavanger. Besøksadresse; Jåttåflaten 27 Gullfaksbygget
4020 STAVANGER Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

co/Norconsult, Klæbuveien 127
7031 TRONDHEIM Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

Stensarmen 4
3112 TØNSBERG Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor