facebook tracking
Avdeling

Technogarden Magellan

Connect
IT- og digital forretningsutvikling Rekruttering og consulting

Technogarden Magellan tilbyr fleksibel tilgang til medarbeidere med topp kompetanse, enten det er til en fast stilling eller til et tidsbegrenset oppdrag. Vi kjenner rollene i en it-organisasjon, vi kjenner it-bransjen og vi hjelper kunden med å finne rett kompetanse.

Vi er kjent for å levere dyktige systemutviklere, systemarkitekter, prosjektledere og rådgivere innen utvikling og drift av it-løsninger.

Vi kan bistå våre oppdragsgivere med å anskaffe og ta i bruk ny teknologi i grenseland mellom it og forretningsdrift.

For deg som er opptatt av å videreutvikle din it-kompetanse og ferdigheter innen utvikling, prosjektledelse eller rådgiving, er Technogarden Magellan et unikt miljø. Vi har de siste årene levert konsulenter til mer enn ett tusen oppdrag. Det gjelder både til faste stillinger og konsulentoppdrag.

Det åpner for mange muligheter når din CV er registrert hos Technogarden Magellan. Vi har et stort nettverk, og blant våre oppdragsgivere finner du noen av de mest innovative og krevende it-miljøer i Norge.

Ledige stillinger

Kultur og verdier

Vår hverdag er preget av høyt tempo målrettet for våre kunder og kandidater. Vi har en flat organisasjon som er åpen og inkluderende. Vi skal selvsagt samarbeide, men samtidig verdsette individuell frihet, initiativ og stå på vilje. Markedet skal gjenkjenne oss på våre 5 P'er: Professional, Personal, Precision, Profitable og Pace. Gjennom å utøve våre verdier i hverdagen - i møte med kunder, kandidater og medarbeidere - skal vi forsterke vår internkultur og selskapets profil.

Hvorfor bruke Technogarden?

Technogarden har en profesjonell stab som hver dag jobber med utvikling og rekruttering av gode kandidater innen teknologiområdet. Vi er et spesialisert konsulentselskap innen konsulentutleie og rekruttering innenfor teknisk sektor i det skandinaviske markedet

 • Lang erfaring

  Vi har femten års erfaring i å støtte alt fra små foretak til Nordens ledende industriselskaper med tekniske spesialister og ledere.

 • Kunnskap og kompetanse

  Våre medarbeidere har høy kompetanse og et godt nettverk innen sine respektive forretningsområder. Både kunder og kandidater møter dyktige fagpersoner med høy bransjekunnskap og forretningsforståelse.

 • Strategisk partner

  Gjennom faglige råd, hjelper vi både bedrifter og enkeltpersoner til suksess og utvikling. Vår suksess avhenger av våre leveranser. Våre rutiner skal sikre gode prosesser for både kunder og kandidater.

 • Nordisk kontaktnett

  Sammen med Norconsult, utgjør vi en av Skandinavias sterkeste leverandører i teknisk rådgivning og rekruttering.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor