facebook tracking
Forretningsområder :: Avdelinger

Telecom Solutions

Connect

I Technogarden Telecom har vi samlet noen av Norges beste hoder innen planlegging og prosjektering av infrastruktur for telekommunikasjon. Våre konsulenter har både solid teknologikompetanse og lang praktisk erfaring. Denne kunnskapskapitalen stiller vi til rådighet både gjennom utleieoppdrag, i form av konsulentoppdrag eller ved at vi tar på oss større prosjektoppdrag.

Vi har spesialisert oss innen prosjektledelse, «Roll-Out infrateknikk», teknologi, rådgivning, kontroll & kvalitet og IKT. Vi har erfaring fra de fleste mobile plattformer og signalsystem.

Våre kunder har vist oss tillit i form av stadig økende oppdragsmengde, som bearbeides av mer enn 60 kvalifiserte og erfarne konsulenter.

Technogardens kultur og verdier

Vår hverdag er preget av høyt tempo målrettet for våre kunder og kandidater. Vi har en flat organisasjon som er åpen og inkluderende. Vi skal selvsagt samarbeide, men samtidig verdsette individuell frihet, initiativ og stå på vilje. Markedet skal gjenkjenne oss på våre 5 P'er: Professional, Personal, Precision, Profitable og Pace. Gjennom å utøve våre verdier i hverdagen - i møte med kunder, kandidater og medarbeidere - skal vi forsterke vår internkultur og selskapets profil.

Timeliste innlogging medarbeidere; https://hours.technogarden.no/

Hvorfor benytte Technogarden?

Technogarden har en profesjonell stab som hver dag jobber med utvikling og rekruttering av gode kandidater innen teknologiområdet. Vi er et spesialisert konsulentselskap innen konsulentutleie og rekruttering innenfor teknisk sektor i det skandinaviske markedet

 • Lang erfaring

  Vi har mer enn ti års erfaring i å støtte alt fra små foretak til Nordens ledende industriselskaper med tekniske spesialister og ledere.

 • Kunnskap og kompetanse

  Våre medarbeidere har høy kompetanse og et godt nettverk innen sine respektive forretningsområder. Både kunder og kandidater møter dyktige fagpersoner med høy bransjekunnskap og forretningsforståelse.

 • Strategisk partner

  Gjennom faglige råd, hjelper vi både bedrifter og enkeltpersoner til suksess og utvikling. Vår suksess avhenger av våre leveranser. Våre rutiner skal sikre gode prosesser for både kunder og kandidater.

 • Nordisk kontaktnett

  Sammen med Norconsult, utgjør vi en av Skandinavias sterkeste leverandører i teknisk rådgivning og rekruttering.

Kjørboveien 29 (postadresse: Vestfjordgaten 4)
1338 SANDVIKA Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no +47 675 71 000

BERGEN

Edvard Griegsvei 3C
5059 BERGEN Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no +47 553 75 500

KONGSBERG

Tidemands gate 4
3616 KONGSBERG Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

PORSGRUNN

Porselensvegen 20
3920 PORSGRUNN Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

STAVANGER

c/o Norconsult, Postboks 130, 4065 Stavanger. Besøksadresse; Jåttåflaten 27 Gullfaksbygget
4020 STAVANGER Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

TRONDHEIM

co/Norconsult, Klæbuveien 127
7031 TRONDHEIM Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

TØNSBERG

Stensarmen 4
3112 TØNSBERG Veibeskrivelse firmapost@technogarden.no

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor