Automasjonsingeniør med IT kunnskap

 

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

På vegne av vår kunde søker vi etter Automasjonsingeniør som har IT kompetanse.

Under normale forhold er arbeidssted Horten eller Kongsberg. I øyeblikket er det restriksjoner for fysisk oppmøte og det må regnes med å jobbe hjemmefra eller tilsvarende.

Rolle-/stillingsbeskrivelse

Profilen vi ønsker skal inngå som en del av sikkerhetsteamet hos kunde med konkrete leveranser knyttet til styringssystemet for informasjonssikkerhet. 

Arbeidsoppgaver:

  •                 Risikoanalyser, både i forretningen sammen med informasjonseier og IT-personell
  •                 Gap-analyser og sikkerhetsvurderinger
  •                 Utvikling og vedlikehold av prosess/prosedyrer
  •                 Kampanjer for opplæring og bevisstgjøring

Erfaring fra kontrollsystem er et krav. Konsulenten må kunne sikkerhetsklareres. Dette er sentrale kompetanseområder som vil vektlegges:

  •                 ISO/IEC 27001
  •                 Sikkerhetsloven
  •                 Erfaring fra teknisk IT-sikkerhet
  •                 Erfaring med ISMS-verktøyet ControlManager er en fordel

Personlige egenskaper:

Strukturert, selvgående, lagspiller, gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig, erfaring med å arbeide i større organisasjoner, serviceinnstilt.

 

Send søknad

Kontaktperson

Kjell Hatland


Kjell Hatland

Telefon: +47 928 45 472
E-post:

Del på: