Automasjonsingeniører søkes

 Til en kunde ser vi etter en automasjonsingeniør som ønsker å jobbe i et ungt og dynamisk miljø. Har du stor arbeidskapasitet og ønsker å være med på en spennende reise og lære mye nytt må du lese videre.

 

Arbeidssted: Oslo

Oppstart: ASAP

Varighet: engasjement

 

Arbeidsoppgaver:

– PLS-programmering i Siemens TIA Portal

– Oppfølging av egne prosjekter

– Være med på møter og følge opp underleverandører

– Følge opp HMS-kravene

– Lage god stemning på arbeidsplassen 🙂


Ønskede kvalifikasjoner:

– Automasjoningeniør, gjerne med fagbrev

– Erfaring med Siemens PLS-programmeringsverktøy, TIA Portal, Step7

– Erfaring/forståelse for automatikk innenfor industri

– flytende norsk og engelsk

– Energisk og lærelysten


Høres dette spennende ut så søk i dag! Har du spørsmål vedrørende stillingen kan du ta kontakt med Alexandra Bodd på: alexandra.bodd@technogarden.no eller tlf: 99019076.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Alexandra Robinot Bodd


Alexandra Robinot Bodd

Telefon: +47 990 19 076
E-post:

Del på: