Vi ser etter deg med erfaring på Drift og Applikasjonsforvaltning- og tilrettelegging.

 Vi bygger et driftsteam som skal være ute på et spennende prosjekt hos en stor aktør. I den sammenheng søker vi deg som har noe kompetanse på applikasjonsforvaltning- og tilrettelegging. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som vil være en del av et kompetent selskap med mange dyktige mennesker. Vi er også åpne for selvstendige næringdrivende/freelancere og mindre konsulentselskaper som ønsker samarbeid. 

Jobben står i hovedsak av applikasjonsforvaltning, drift og forvaltning av IT-systemer og plattformer som benytter seg av SCCM og App-V teknologi, samt Citrix. Kunden ønsker seg mye, så vi ønsker å levere et komplementerende team på 2-3 stk. 

OBS! Kort frist så ikke nøl med å søk. 

Mer detaljert beskrivelse/krav (Se også vedlagt oppdragsbeskrivelse):

· Distribusjon av applikasjoner via SCCM 2012

· Det vil også være oppgaver knyttet til prosesser i ITIL Service Operation, spesielt prosesser for Incident, Change, Release, Problem og Configuration Management. ITIL-støtteverktøy er HP Service Manager.

· Tilrettelegging av applikasjoner med AdminStudio og Microsoft APP-V 5.1

· Publisering av applikasjoner ved bruk av IWC

• Erfaring med Applikasjonspakking og tilrettelegging fra større bedrifter

• Har erfaring med pakking og distribusjon av applikasjoner med App-V og MSI fra større bedrifter

• Kjennskap til Citrix miljø

• Kompetanse i bruk av Ivanti WM / IWC RAMMEAVTALE // 4

Hvis det virker interessant, eller du har spørsmål om rollen så ikke nøl med å ta kontakt. Her er det rask oppstart og kort frist. Du når meg på marcus.andersen@technogarden.no eller via tlf: 47243905

 

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Marcus Andersen


Marcus Andersen

Telefon: +47 472 43 905
E-post:

Del på: