Har du erfaring med Datakvalitet og -migrering?

 Vi ser etter deg som er strukturert og erfaren innen heving av datakvalitet og datamigrering. Dette spennende prosjektet er i sammenheng med at to store aktører skal slå sammen sine IT løsninger, i den sammenheng migreres det nettdata og da er det ønskelig med en heving av datakvaliteten. Formålet med arbeidet er både å redusere forskjeller i data på tvers av dagens ulike systemer og å sikre at data stemmer overens med virkeligheten.

Den innleide vil ha oppgaver knyttet til å identifisere og utbedre mangler i dagens ulike løsninger, og være utførende på rettinger i nettdokumentasjonssystemet og driftskontrollsystemet til kunden. 

 

Vi er på jakt etter noen som har erfaring med å arbeide med datakvalitetsheving, gjerne i forbindelse med datamigrering. I tillegg til å rette avvik er det ønskelig at vedkommende kan være med å se årsaker til avvik og ha dialog med eksperter på fag/ system underveis i arbeidet. 

Det er et pluss om du har elektroteknisk forståelse eller erfaring fra GeoNIS (eller lignende)

 

Per i dag anvendes BI-løsninger og Excel for å identifisere avvik, mens retting vil gjøres i kildesystemene. Vedkommende vil kunne opparbeide seg kunnskaper om våre nye IT-løsninger. 

Arbeidsstedet er på skøyen i Oslo i kundenslokaler

 

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Marcus Andersen


Marcus Andersen

Telefon: +47 472 43 905
E-post:

Del på: