Er du en erfaren frontend utvikler klar for nye eventyr?

Vi ser etter en dreven frontend utvikler som er klar for en spennende mulighet i Porsgrunn. Technogarden ser et økende behov blant våre kunder i Telemark området og har derfor et behov for flere flinke folk på laget. 

Vi ser etter deg med:

Minst 5 års erfaring

Erfaring med å bygge gjennbruk bare komponenter og frontend biblioteker 

erfaring med utvikling av fleksibel og utvidbar arkitektur for frontend applikasjoner

Trives med å gjennomføre produktdemoer med interessenter

Flink til å dokumentere

Du bør ha kompetanse og erfaring med:

JavaScript, React.js, Redux Sagas, REST

GraphQL, D3.js 

Plotly

Highcharts, UI/UX design translations and Browser APIs.

Hvis det virker spennende og du kunne tenke deg å høre mer rundt hva Technogarden kan tilby deg og hvilke spennende kunder vi jobber med så hør gjerne fra deg.

Du kan nå meg på telefon 47243905 eller via mail marcus.andersen@technogarden.no Send gjerne inn CV via søk her knappen. Vi intervjuer fortløpende så ikke vent med å gi en lyd.

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Marcus Andersen


Marcus Andersen

Telefon: +47 472 43 905
E-post:

Del på: