Er du en erfaren backend utvikler klar for nye eventyr?

Vi ser etter en dreven backend utvikler, for en spennende mulighet i Porsgrunn. Technogarden ser et økende behov blant våre kunder i Telemark området og har derfor et behov for flere flinke folk på laget.

Vi ser etter deg som:

Liker å jobbe med server-side kode og APIer

Jobber og koder effektivt og vil bidra til et større utviklermiljø

Liker praktisk arbeid for å aktivt ivareta kvaliteten i kodebasen

Erfaring fra å fullføre produktutviklings sykluser inkludert implementering, distribusjon og vedlikehold

Du bør ha kompetanse og erfaring med:

Python, Node.JS, C#, FlaskAPI, FastAPI, GraphQL, 

WebSockets, MQTT, Protobuf, Kafka, Flink (or similar), 

MongoDB, InfluxDB and Redis, Docker, Kubernetes, Linux and AWS services.

 

 

Hvis det virker spennende og du kunne tenke deg å høre mer rundt hva Technogarden kan tilby deg og hvilke spennende kunder vi jobber med så hør gjerne fra deg.

Du kan nå meg på telefon 47243905 eller via mail marcus.andersen@technogarden.no Send gjerne inn CV via søk her knappen. Vi intervjuer fortløpende så ikke vent med å gi en lyd.

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Marcus Andersen


Marcus Andersen

Telefon: +47 472 43 905
E-post:

Del på: