Radioplanlegger Telecom - morgendagens mobilnett | Technogarden

Radioplanlegger Telecom – morgendagens mobilnett


Vi vokser og  ønsker kontakt med radioplanleggere som ønsker å skape moderne og fremtidsrettede mobilnett sammen med oss.

Planleggingen og utbyggingen av mobilnettene i Norge vil fortsatt pågå i mange år fremover og vi søker kontakt med deg som har erfaring fra radioplanlegging i tidligere utbyggingsprosjekter, eller har annen relevant erfaring som kan kompensere og videreutvikles.

Du må ha teknisk utdannelse, erfaring og interesse for telecom og være en person som alltid søker etter de smarte løsningene.
Oppgaven vil være innen dekningsplanlegging, optimalisering og spesialløsninger.
I tillegg ønsker vi at du er arbeidssom og positiv, og flink på selvledelse samtidig som du trives å jobbe i team.
Arbeidsspråk vil primært være norsk, men du må kunne engelsk i tillegg.

Oppstart og betingelser etter avtale.

Vi kan tilby fast ansettelse i et selskap i vekst med solide eiere og med arbeidssted i Oslo, Trondheim eller Bergen.
Periodisk hjemmekontor kan diskuteres.

Send oss en søknad med CV på lenken eller ring meg for en prat  på 91636413.

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot Telecom, IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 500 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Børre Andersen


Børre Andersen

Telefon: +47 916 36 413
E-post:

Del på: