Prosjektingeniører Mobil | Technogarden

Prosjektingeniører Mobil

 Er du teknisk flink og klar for nye utfordringer?

Vi søker teknisk dyktige ressurser med erfaring fra utbyggingsprosjekter (Rollout) og moderniseringer av mobilnett.

Du må ha inngående kjennskap til mobilsitenes oppbygging, både mekanisk og teknisk og være i stand til å se hva som behøves på en ny site og hva som mangler ved en oppgradering eller utvidelse. Om du i tillegg til mobilteknisk kompetanse (2-5G) har kompetanse innen strøm og kjøling er det en klar fordel.

Det er et absolutt krav at du har gode kommunikasjonsegenskaper i norsk i tillegg til engelsk og at du arbeider mårettet, nøyaktig, ryddig og pålitelig.

At du også er en person som trives med å løse oppgaver på en selvstendig måte i tillegg til å bistå andre når de har behov for det – vurderes det positivt.

Oppgaver vil kunne bli alt fra å utføre befaringer i felt, utarbeide og kvalitetssikre tekniske løsningsforslag,  bestille og følge opp entreprenørtjenester, oppdatere diverse systemverktøy og sikre ferdigstillelse i henhold til avtalt målbilde.

Som bakgrunn ser vi for oss at du har fagbrev som telemontør, teknisk fagskole eller Ing.skole el.lign, men annen relevant erfaring kan kompensere.

Vi kan tilby fast stilling i et selskap i vekst og med en solid eier i Norconsult AS.
Telecom avdelingen i Technogarden har mange spennende prosjekter fremover i årene som kommer og består av mange dyktige ressurser som er opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø, hvor alle trives og utvikler seg både faglig og sosialt.
Konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted er primært Oslo, men Trondheim, Bergen eller Tønsberg kan vurderes.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på telefon 916 36 413.

Ser frem til å motta din søknad med CV.

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot Telecom, IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Børre Andersen


Børre Andersen

Telefon: +47 916 36 413
E-post:

Del på: