Prosjektleder Industri / Energi | Technogarden

Prosjektleder Industri / Energi

Hver dag forbedrer vi hverdagen. 
Vil du også være med på det?

TG Albatross Prosjektledelse er spesialisert innenfor prosjektledelse og prosjektstyring. Hver dag forbedrer vi hverdagen, ved å hjelpe kundene våre med å planlegge og gjennomføre komplekse prosjekter innenfor samferdsel, grønn industri, energi og bygg & anlegg.

Prosjektleder Industri / Energi

Det er spennende tider innen industri- og energisektoren nå. Bærekraft står høyt på de fleste bedrifters agenda, teknologi skaper stadig nye muligheter og utfordrende prosjekter krever gode prosjektledere. Vi får hele tiden nye kunder og nye oppdrag. Derfor behøver vi nå flere nye kolleger. Gjerne med høyere utdannelse, 3-10 års erfaring som prosjektleder, prosjekteringsleder eller anleggsleder innen industri- eller energiprosjekter fra byggherre, entreprenør, rådgiver eller teknologileverandør.

Vil du være med? Og har du det vi ser etter? Ta kontakt med en av oss for en uforpliktende samtale, eller søk jobben HER.

Peder Leite Berntzen: 41 21 55 47 / Peder.Leite.Berntzen@technogarden.no

Jon-Egil Ellefsen: 93 20 18 02 / Jon-Egil.Ellefsen@technogarden.no

Jan Arne Gjerland: 90 13 09 60 / Jan.Arne.Gjerland@technogarden.no

  TG Albatross Prosjektledelse AS er et spesialisert selskap innen prosjektledelse og prosjektstyring. Vi bistår med å planlegge og gjennomføre komplekse prosjekter for oppdragsgivere som Freyr Battery, Gassnova, Norsk Nukleær Dekommisjonering, Thermo Fisher, Bane NOR, Fornebubanen, Sporveien, Nye Veier, Oslo Kommune, Kystverket og Statkraft. 

  Vi er et heleiet datterselskap i Norconsult, som er en av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Det er vi stolte av, men det forplikter også! Vi er i sterk vekst, og kan tilby gode utviklingsmuligheter og gode betingelser.

  Les mer om oss på https://www.technogarden.no/forretningsomrader/prosjektledelse-pa/

  Every day we improve everyday life

  Send søknad

  Kontakt

  Peder Leite Berntzen


  Peder Leite Berntzen

  Telefon: +47 412 15 547
  E-post:

  Del på: