Er du en entusiastisk utvikler med solid kompetanse innenfor C++ på Linux? | Technogarden

Er du en entusiastisk utvikler med solid kompetanse innenfor C++ på Linux?

Technogarden IT er et konsulentselskap som opererer innenfor et bredt spekter av IT-roller, fra utvikling og testing, til drift og infrastruktur, i tillegg til prosjektledelse og rådgivning. Både offentlig og privat sektor er blant våre kunder, som gjenspeiles gjennom en bredde av oppdragsgivere som spenner fra eksempelvis bank og finans til offentlige etater.

Vi er alltid på jakt etter engasjerte konsulenter, enten du ønsker oppdrag som selvstendig konsulent eller ansettelse hos oss. Hos Technogarden dyrker vi din karriereutvikling! Gjennom våre store oppdragsmuligheter og rammeavtaler er det gode muligheter for personlig utvikling og kompetanseheving. Uavhengig av rolle tilbyr vi gode betingelser og ryddige forhold. Vi er opptatt av å være en arbeidsgiver som ser personen bak rollen og ivaretar dine interesser.

Vi har stor etterspørsel etter dyktige utviklere om dagen. Våre kunder trenger deg som har et øye for det som skaper gode løsninger på en smidig måte. Du er gjerne gira på å utvikle deg selv! Vi ønsker å legge til rette for at du kan fokusere på faget ditt, og hvordan du kan levere opp best mulig kvalitet. Vil du kunne påvirke arbeidsplassen din og hvordan vi skal bygge vårt konsulentselskap sammen? Da er Technogarden stedet!

Du vil jobbe med

  • Design, koding, testing og systemintegrasjon
  • C++ utvikling på Linux!

Din bakgrunn

  • Du har bachelor eller master i informasjonsteknologiske fag
  • Stødig erfaring med C++ utvikling og Linux
  • Du har gjerne erfaring som konsulent eller du er kanskje nysjerrig på en ny    arbeidshverdag med bedre betingelser?
  • Du er selvstendig, ansvarsbevisst, initiativrik og har gode samarbeidsevner
  • Du ønsker krevende og morsomme arbeidsoppgaver hos en verdensledende leverandør på sitt fagområde

Hvis du er klar for nye muligheter så ikke nøl med å ta kontakt. Vi har lang erfaring med å snakke om karrieremuligheter og veilede deg som ikke helt hva som finnes der ute. Ta kontakt med meg på marcus.andersen@technogarden.no eller via telefon på 47 24 39 05 om du har spørsmål. Alle søknader behandles fortløpende!

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Marcus Andersen


Marcus Andersen

Telefon: +47 472 43 905
E-post:

Del på: