Er du klar for rolle som Site Akkvisitør 5G Rollout ? | Technogarden

Er du klar for rolle som Site Akkvisitør 5G Rollout ?

Drømmejobben for deg som liker turer i norsk natur og masse frisk luft !

Vi søker deg som er klar for nye oppgaver innen site akkvisisjon av egnede lokasjoner for mobil utbygging 5G.

Vi kan love deg en variert og spennende hverdag med mange fine turer ute i norsk natur og med mye frisk luft.
Stillingen er som fast ansatt hos oss i Technogarden, avdeling telecom.


Oppgaver og ansv
ar
Som site akkvisitør vil du få ansvar for en egen portefølje av siter og finne den beste plasseringen for nye mobilsiter som ivaretar de radiotekniske spesifikasjonene.  Din oppgave blir å kontakte aktuelle grunneiere i den hensikt å avtale en befaring hos dem og forhandle frem kontrakt for leie av plass til det tekniske utstyret.  Deretter utarbeider du en teknisk skisse (enkel) for plasseringen av det radiotekniske utstyret som skal følge avtalen.
Du vil også kunne få ansvar for å oppgradere eksisterende avtaler slik at nye tekniske løsninger (oppgraderinger) kan realiseres på siten.
Under befaringene legger du grunnlaget for en god dialog og fremdrift, så det er viktig med gode kommunikasjonsegenskaper og evne til å se mulighetene for gode radiotekiske løsninger som også passer inn på bygget/eiendommen.

Vi ønsker at du har teknisk forståelse og interesse, helst innen telecom området, men nødvendig opplæring vil bli gitt.
Ser du deg selv som en god relasjonsbygger som liker å møte alle typer mennesker burde dette være drømmejobben.
Det legges stor vekt på at du evner å planlegge din egen hverdag på en effektiv måte, er strukturert, nøyaktig, oppfølgende og resultatorientert.
Du må ha gode norsk og engelsk kunnskaper, skriftlig og muntlig. 
Reisevirksomhet må forventes.

Oppstart er ønsket omgående.

Lokasajon Oslo eller Trondheim er ønskelig, men andre steder kan også diskuteres.

Vi kan tilby fast stilling i et selskap i vekst, mange hyggelige kolleger og kunder i tillegg til konkurransedyktige betingelser, forsikringsordninger og fiirmahytter.

Ta kontakt hvis du har spørsmål, eller send oss din søknad i dag så tar vi kontakt med deg.

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot Telecom,  IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 500 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Børre Andersen


Børre Andersen

Telefon: +47 916 36 413
E-post:

Del på: