Kan du gi gode IT-råd til ledelsen? | Technogarden

Kan du gi gode IT-råd til ledelsen?

Vi har oppdrag til deg med kompetanse innen it- og forretningsutvikling.

Vi jobber med spennende aktører i IT-bransjen og har stadig forespørsler etter IT-/management-rådgivere til oppdrag og -prosjekter.

Vi ser etter deg som kan hjelpe våre oppdragsgivere med bl.a.

– digitaliseringsstrategier
– IT-planlegging
– rådgiving om IT-veivalg
– anskaffelse av IT-løsninger
– kravspesifisering
– vurdering av leverandører og løsninger
– forhandling
– kontraktstyring
– implementering
– kvalitetssikring mv.

Oppdragene krever ofte at du også tar rollen som prosjektleder eller prosjektlederstøtte.

Kompetanse er viktig for oss, og vi ser etter deg som har erfaring som konsulent, som arbeider på en analytisk og strukturert måte, er løsningsorientert og utvikler gode relasjoner til våre oppdragsgivere.

Ta kontakt med Rolf Nævra, mail rolf.naevra@technogarden.no. Jeg kan fortelle deg mer om hvordan det er å jobbe hos oss. Send meg noen ord og CV, og skriv «rådgiver» i emnefeltet på eposten. Eller du kan benytte søkefunksjonen i annonsen.

Fluency in Norwegian is essential.

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontakt

Rolf Nævra


Rolf Nævra

Telefon: +47 951 03 345
E-post:

Del på: