På tide å få mer frihet og styre mer av hverdagen din? Vi ser etter selvstendige utviklere!

Vi i Technogarden Magellan samarbeider med noen av landets største konsulenthus og bedrifter. Vårt mål er å knytte deg opp til ditt neste drømmeprosjekt. Dette kan vi levere med god kvalitet og høy hyppighet takket være vår inngående bransjekunnskap og store nettverk. En annen nøkkel til vår suksess er å jobbe tett med våre konsulenter når det gjelder å skreddersy deres profil mot hva markedet ønsker. Er du klar for å ta steget ut som selvstendig konsulent, eller kanskje du nærmer deg slutten av et pågående prosjekt? La oss hjelpe deg!

Vi er på utkikk etter deg som vet hva som skal til for å lykkes i en verden som er i evig utvikling. Har du en CV som skriker Java eller .NET? Er du en som kontinuerlig holder deg oppdatert på det nyeste og ferskeste? Vet du hvordan man skriver en ren og effektiv kode? Er du lei av å legge igjen mye av verdiskapingen til få eiere på toppen? Sitter du med høyskole utdannelse innenfor relevante felt? Snakker og skriver du et skandinavisk språk flytende?

Vi har spennende oppdrag, hos store aktører innen:

  • Web- og portalutvikling
  • Integrasjon og mellomvare
  • Mobilutvikling
  • Tjenesteorientert arkitektur og arkitekturprinsipper
  • Test

Våre kunder er alltid på utkikk etter dyktige konsulenter som ønsker å sette sitt preg på deres pågående prosjekter. Vi får daglig inn mange forespørsler og jobber kun med seriøse og dyktige aktører som ønsker konsulenter til deres prosjekter. La Technogarden Magellan hjelpe deg til å finne ditt neste prosjekt!

Du kan nå meg ved å legge inn en søknad gjennom «Søk Her» knappen på siden av annonsen, eller over mail: marcus.andersen@technogarden.no og pr. tlf: 47243905. Tiden for å ta steget ut i en mer spennende, fleksibel og varierende hverdag er nå!

 

Skandinavisk språk er et krav hos våre kunder/Scandinavian language is demanded by our customers.

 

Send søknad

Kontakt

Marcus Andersen


Marcus Andersen

Telefon: +47 472 43 905
E-post:

Del på: