Senior UX designer til spennende kunde i Oslo sentrum

 På vegne av en kunde er vi på utkikk etter en dyktig senior UX-Designer. Vi ser etter deg med bein i nesa og med faglig tyngde. 

Dette er et langt oppdrag hos et spennende selskap midt i smørøyet i Oslo sentrum. Kunden er et stort selskap med en sterk profil innen digitalisering for eiendomsmarkedet. UX holder en sentral rolle i utviklingen hos kunden og du vil være en del av et faglig kompetent team.

Kvalifikasjoner:

– Relevant høyere utdannelse | lang erfaring kan kompensere for manglende         utdannelse
– Minimum fem års erfaring innen relevante felt
– Flytende Norsk og Engelsk

Kandidaten vi ser etter er en senior UX designer. Du bør være selvgående og ha en inngående forståelse for hva som kreves for å lykkes som UX designer. 
Vi ser etter deg som er faglig sterk på innsiktsarbeide som spørreundersøkelser, brukerreiser, observasjon, brukertesting og brukerintervjuer.

Du bør kunne fasilitere workshops som skaper verdi. Du må være en som tørr å sette seg inn i komplekse og nerdete domener samtidig som du kan være en brobygger mellom stakeholdere. Til slutt ser vi etter deg som har bein i nesa og som tørr å utfordre etablerte sannheter samtidig som du er ydmyk og lærevillig.

I tillegg er det pluss om du har erfaring med:

  • Kvantitative metoder som Google Analytics og statistikk
  • UI
  • Lean

Vi holder intervjuer og samtaler med aktuelle kandidater fortløpende. Målet er å føre en rask og effektiv prosess med deg som kandidat i sentrum. 
Er du interessert eller har spørsmål du sitter inne med så ikke nøl med å ta kontakt med på marcus.andersen@technogarden.no eller over telefon 47243905.

Vi foretrekker å få søkere gjennom vår søkerportal. Den finner du gjennom å klikke på «søk her» knappen, eller gjennom www.technogarden.no 

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontaktperson

Marcus Andersen


Marcus Andersen

Telefon: +47 472 43 905
E-post:

Del på: