Rådgivere og konsulenter innen IT infrastruktur og drift

For våre oppdragsgivere søker vi flere dyktige rådgivere og konsulenter innen IT infrastruktur og drift.

Er du opptatt av å styre tiden din selv, og velge de mest interessante oppdragene, faglig og økonomisk? Da vil du trives med friheten som selvstendig konsulent. Og oppdragene får du av oss.

Vi jobber med store aktører i IT-bransjen og har stadig forespørsler etter dyktige spesialister til IT-oppdrag og -prosjekter.

Hvis du har solid kompetanse innen IT infrastruktur og drift, og har lyst til å ta steget over i rådgiving og konsulentvirksomhet, har vi muligheter for deg. Det samme gjelder om du driver rådgiving i dag, men føler at du trenger mer utfordrende oppdrag.

Våre forespørsler spenner over et bredt spekter:

  • Utforming, planlegging og utvikling av IT infrastrukturarkitektur
  • Bistand med valg og anskaffelse av IT-løsninger, gjennomføring av anbudsrunder, kontraktsforhandlinger
  • Bistand med implementering av IT-løsninger,
  • Teknisk drift av IT-systemer, som servere, klienter, nettverk og annen infrastruktur
  • 2. og 3. linje support

Vi gir deg tilgang til attraktive rådgivings- og konsulentoppdrag. Gode timerater og betingelser for de rette konsulentene. Du får tilgang til et større nettverk som øker dine muligheter for nye oppdrag.

Hvis dette er interessant, kan du kontakte Rolf Nævra, rolf.naevra@technogarden.no.

   —

 

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

Send søknad

Kontaktperson

Rolf Nævra


Rolf Nævra

Telefon: +47 951 03 345
E-post:

Del på: