Selvstendig systemutvikler til prosjekter – for deg som vil styre oppdragene selv

Vi er spesialister på bemanning av IT-oppdrag og -prosjekter

 

Er du opptatt av work life balance, av å styre tiden din selv og velge de mest interessante oppdragene, faglig og økonomisk? Da vil du trives med friheten som selvstendig konsulent. Og oppdragene får du av oss.
Vi jobber med store og tunge aktører i IT bransjen og har stadig forespørsler etter dyktige spesialister til IT-oppdrag og -prosjekter.
Spesielt innnen utvikling og arkitektur.
Vi ønsker spesielt kontakt med konsulenter som har kompetanse innen:

·         .NET, C# eller Java

·         Web- og portalutvikling

·         Integrasjon og mellomvare

·         Mobilutvikling

·         Test

Vi kan tilby spennende oppdrag og langvarige engasjementer. Gode timerater og betingelser for de rette konsulentene. Et større nettverk som øker dine muligheter for nye oppdrag. Utfordrende oppgaver og spennende miljøer hos interessante kunder.

Kontakt Rolf Nævra, rolf.naevra@technogarden.no. Jeg kan fortelle deg hva det vil si å være selvstendig konsulent, og hvordan du kommer ut i oppdrag. 

Fluency in Norwegian required.

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 15 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 450 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

 

 

Send søknad

Kontaktperson

Rolf Nævra


Rolf Nævra

Telefon: +47 951 03 345
E-post:

Del på: