Konsulentutleie

Technogarden Consulting leier ut ingeniører og tekniske spesialister til de største og mest interessante aktørene i Norge. Vi er ledende i vår bransje og vi bør være et naturlig valg for alle som jobber som konsulent innenfor teknisk sektor i dag eller vurderer å bli det!

Utleie av konsulenter

Våre kunder leier inn konsulenter når et behov oppstår enten det er kortsiktig eller for et større prosjekt over tid. Vi dekker toppene i prosjektet når det er behov for dyktige «produsenter» eller vi bistår med en av våre spesialister. Ved å leie våre konsulenter får man tilgang til dyktige ingeniører med rett kompetanse innenfor sitt fagområde. På den måten får man både fleksibilitet, økt effektivitet og forutsigbarhet i prosjektene. Det er ofte knapphet på denne type ressurser i markedet- hos oss får du rask tilgang til kompetanse du selv ikke besitter, og du sparer verdifull tid og kostnader.

Et vellykket samarbeid

Hemmeligheten bak et suksessfull samarbeid er å kunne identifisere behovet. Les mer om vårt årelange samarbeid med en av våre kunder som er ledende innen kraft og automasjonsteknologi.

Tett samarbeid i mer enn 10 år

Løser kundens utfordring

Får brukt kompetansen sin i spennende prosjekter hos ulike kunder.

Faglig vekst i ulike oppdrag