Technogarden åpnet dører i min karriere | Technogarden

Technogarden åpnet dører i min karriere

Jeg har vært ufrivillig jobbsøkende to ganger i min karriere. Begge gangene har Technogarden raskt funnet ny jobb til meg, og begge gangene innen en helt ny bransje. Technogarden har åpnet dører i min arbeidskarriere som jeg ikke hadde tilgang til som selvstendig jobbsøker.

Stian Lie Solbakken. Prosjektleder Technogarden Consulting.
Stian Solbakken
Etter flere spennende år som konsulent har Stian Solbakken opparbeidet seg en solid prosjektledererfaring innen flere ulike typer utviklingsprosjekter.

Noen konsulenter er innom oss i en kort periode, mens andre har vært engasjert i lange oppdrag som strekker seg over flere år. Ofte vil godt utførte konsulentoppdrag kunne føre til videre karriere hos våre kunder. Mange kommer også tilbake til Technogarden etter andre arbeidsforhold eller når prosjekter er ferdige. Både nye og tidligere konsulenter er velkomne til oss!

Stian Solbakken er en av dem som har kommet tilbake til oss etter å ha hatt andre arbeidsgivere i mellomtiden. Før han startet i Technogarden i 2011 hadde han flere års erfaring som utviklingsingeniør fra møbel – og automotive industrien. Han var blitt rammet av nedbemanning og stod plutselig uten jobb

Gikk fra arbeidsledig til leder for produktutvikling

Gjennom vårt nettverk åpnet det seg en mulighet som innleid produktingeniør hos en av våre kunder innen olje og gass sektoren. Stian gjorde en så god jobb at han ble tilbudt fast stilling som produktansvarlig etter ett år som innleid. Her gjorde han videre karriere i 2,5 år og ble etter hvert leder for produktutvikling.

Nedgangstider i olje og gass sektoren førte til at Stian i 2015 igjen sto uten jobb. Denne gangen åpnet det seg en mulighet som prosjektleder hos en av våre kunder innen utvikling og produksjon av medisinsk utstyr. Stians erfaring og personlige egenskaper var en god match for jobben, og han ble ansatt i Technogarden for andre gang.

Se ledige stillinger her.

En nettverkbygger for din karriere

Technogarden er opptatt av å være en langsiktig arbeidsgiver og nettverksbygger for våre medarbeidere. Som konsulent hos oss skal du være trygg på at du får personlig oppfølging av en dedikert rådgiver som jobber målrettet for å sikre deg spennende muligheter i oppdrag som passer både din faglige kompetanse og dine personlige egenskaper. Sammen utvikler vi din karriere.

Gjennom Technogarden får du tilgang til et stort nettverk av spennende selskaper fra mange ulike bransjer på tvers av regioner. Mange oppdrag lyses ikke ut offentlig, men er tilgjengelige via bekjentskap, nettverk og rekrutterings- og konsulentselskaper. Det kan derfor være en rask prosess fra jobbsøkerstatus til intervju og ansettelse når du registrerer deg som kandidat hos oss.

Registrer din CV her.