Forretningsområder | Technogarden | Utleie | Ingeniører

Forretningsområder

Technogarden er et selskap som tilbyr utleie og rekruttering av ingeniører, fagspesialister og IT-konsulenter. Vi samarbeider med både offentlig og privat sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS. Norconsult er Norges største rådgivende ingeniørselskap – og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden.

Technogarden Engineering leier ut ingeniører og spesialister til de største og mest interessante aktørene i landet innen teknisk sektor.

Engineering

Technogarden IT er kjent for å bistå våre kunder med dyktige systemutviklere, systemarkitekter, prosjektledere og rådgivere innen utvikling og drift av IT-løsninger.

IT

Technogarden Telecom har samlet mange av Norges dyktigste telecom-spesialister for å bistå kunder med profesjonell planlegging og prosjektering, prosjektledelse, akkvisisjonsarbeid, kvalitets- og leveranseoppfølging av alle typer kommunikasjonsnettverk.

Telecom

 

Technogarden Albatross Prosjektledelse AS er et rådgivnings- og konsulentselskap spesialisert innen prosjektledelse og prosjektadministrasjon.

Prosjektledelse / PA

Technogarden rekruttering er spesialisert på rekruttering av ledere og fagspesialister til private og offentlige aktører innen teknologisektoren.

Rekruttering