Telecom | Technogarden

Telecom

I Technogarden Telecom har vi samlet mange av Norges dyktigste telecom-konsulenter for å bistå våre kunder med profesjonell planlegging og prosjektering, prosjektledelse, akkvisisjons-arbeid, kvalitets- og leveranseoppfølging av alle typer kommunikasjonsnettverk. Våre konsulenter har solid teknologikompetanse og mange års praktisk erfaring.

Som ansatt får du bli med og prege fremtidens kommunikasjonsnett

Som ansatt hos oss får du videreutvikle deg innen telecom-faget sammen med mange av bransjens beste fagressurser. I våre kundeoppdrag og prosjekter får du benyttet din kompetanse og erfaring til å sette ditt preg på morgendagens kommunikasjonsnettverk med de siste teknologier. Vi ønsker at alle skal trives og utvikle seg hos oss, og legger til rette for en hverdag som kombinerer faglige utfordringer og læring sammen med et hyggelig arbeidsmiljø med stor takhøyde og sosiale aktiviteter. I tillegg gir mange av våre prosjekter muligheter for å kombinere kontorarbeidet med flotte turer og naturopplevelser gjennom fysiske site-befaringer rundt om i hele landet

Som kunde får du tilgang til «rett kompetanse på rett plass»

Som kunde får du tilgang til mange dyktige konsulenter med lang erfaring fra utbygging av Telecom og IKT-infrastruktur. Våre ressurser besitter kompetanse og erfaring fra roller innen:

  • Roll-out
  • Site akkvisisjon
  • Teknisk planlegging
  • Prosjektledelse
  • QA/kvalitetskontroll
  • Leveranseoppfølging
  • Anskaffelser og Supply Chain Management
  • Byggesak

Vi tilbyr prosjektledere med lang erfaring innenfor telecom som kan lede egne prosjekter for våre kunder. Kompetansen stiller vi til rådighet gjennom tradisjonelle utleieoppdrag og ved å påta oss prosjektoppdrag, også kalt «tjenesteleveranser». Telecom tilbyr også prosjekter og rådgivertjenester.

Robust Fiber

Fiberforeningen har lansert Robust Fiber som er et sett med Best Practise dokumenter som beskriver en standard for alle deler av en Fiber leveranse i Norge. Technogarden leverer, som eneste aktør i dag, befaringsinspektører som sikrer at anlegget blir bygget i henhold til Robust Fiber.

Robust Fiber

Tett samarbeid

Technogarden Telecom har bistått med både innleie av konsulenter og prosjektleveranser.

Årelangt samarbeid med Telenor

Spennende og varierte oppgaver

Som ansatt i Technogarden får man muligheten til å anvende erfaring på en verdifull måte.

Radioplanlegger, en jobb med mange muligheter

Innendørs mobildekning

Utmerket innendørs dekning er avgjørende i dagens samfunn. Enten du bygger en ny bygning eller styrker dekningen i en eksisterende, tilbyr vi ende-til-ende nøkkelferdige løsninger som passer dine behov.

Les er om våre tjenester