IT | Technogarden

IT

Technogarden IT leverer testere og utviklere for embedded software og hardware. Vi er også kjent for å ha dyktige dyktige systemutviklere, systemarkitekter, prosjektledere og rådgivere innen utvikling og drift av IT-løsninger. Det gjelder både til prosjekter, oppdrag og faste stillinger. Vi bidrar også med å løse behov innen infrastruktur og drift.

Du blir en del av et unikt miljø

Det åpner for mange muligheter når din CV er registrert hos Technogarden. Blant våre oppdragsgivere finner du noen av de mest innovative og krevende IT-miljøene i Norge.

Technogarden IT er et unikt miljø for deg som er opptatt av å videreutvikle din IT-kompetanse og ferdigheter innen utvikling, prosjektledelse eller rådgiving. Vi har de siste årene tilbudt våre ansatte og underleverandører mer enn tusen oppdrag og stillinger.

Vi mener dyktige IT-eksperter fortjener å bli tatt godt vare på. For oss betyr det å kunne tilby interessante jobber og prosjekter med spennende utfordringer, med muligheter for faglig utvikling og gode arbeidsvilkår.

Som kunde får du tilgang til erfarne IT-spesialister

Vi har bygget opp et stort konsulentnettverk og har i tillegg til egne ansatte god kontakt med selvstendige konsulenter som tar på seg oppdrag. Vi kjenner spesialkompetansen til den enkelte, når de er ledige for oppdrag og hvilke vilkår som gjelder. Dette er erfarne personer som er blant de aller dyktigste innen sine respektive områder.

Ble selvstendig konsulent

Magnus Adler ville styre mer av sin egen hverdag og tok kontakt med Technogarden IT.

Innleie som løsning på kundens utfordring

Kompetansebygging er alfa og omega

Jan Kasper Martinsen  har doktorgrad i computer science og har gjennomført flere oppdrag for Technogarden IT.

Selvstendig konsulent i Technogarden IT