Er du en problemløser med teknisk tyngde?

Senior Softwareingeniør

Er du en problemløser med teknisk tyngde?

Arbeidsoppgaver:

Vil du jobbe tett med nytutvikling av ROV systemer bygget på spennende teknologi?
Da bør du lese videre. Vi har nå en spennende mulighet for deg som ønsker å jobbe med bred teknisk utvikling mot akvakultuindustrien.

Du vil blant annet arbeide med avansert produktutvikling, nyutvikling av kildekode, videreutvikling og vedlikehold av eksisterende kildekoder på levert utstyr.
Du vil være med å leverer mange forskjellige typer ROV systemer,hvor det ofte behov for endringer og kundetilpassinger og det vil være en av dine designoppgaver.
Teknisk support, utarbeide teknisk dokumentasjon, samt tilpassing og testing av prototyper.

Et ROV system er en miks av mange forskjellige fagfelt som, elektronikk, elektro, høyspenning, data, fiber, signalbehandling, sensorer, mekanikk, hydraulikk, osv. Har du kunnskaper og interesse for noe av dette så er det et pluss. Prosjektene du vil delta i er i hovedsak rettet mot havbruk, forskning og annen subsea-virksomhet.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Programmering mot mikrokontrollere
  • Programmering i C++

Det er fint om du har kjennskap til:

  • Kunnskap om IP baserte nettverk
  • Kjennskap til (embedded) Linux
  • Kjennskap til automasjonssystemer
  • Sensorteknikk
  • Kjennskap til industriprotokoller
  • Reguleringstekniske kunnskaper

Hvis du kjenner at dette pirrer interessen og at du kan bidra med kompetansen din her så ikke nøl med å kontakte meg på mail: marcus.andersen@technogarden.no eller via telefon 47243905. Du er også velkommen til å legge inn en søknad via søk her knappen.

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 12 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 600 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

Søk Jobb

Kontakt

Profil bilde av Marcus Andersen

Marcus Andersen

Telefon: +4747243905

E-post:

Del på: