Teknisk prosjekteringsledelse/ITB Sykehusprosjekter

ITB koordinator

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 12 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 600 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

Mye spennnede som skjer om dagen og ser nå etter en person med kompetanse innen teknisk prosjektledelse/ITB Koordinator i større prosjekter.
Vi ønsker å fastansette men type ansettelse/prosjekt bestemmer du selv.

Den rette kandidaten har god erfaring med ledelse av større tekniske prosjekter, inkludert ledelse av et team. Samt har god Innsikt og kompetanse innen Elektro(Gjerne fagrbev Gr L), Automasjon, VVS og ITB for å kunne sette seg inn i prosjektkravene/spesifikasjon.

  • Evnen til å følge opp prosjekter med hensyn til fremdrift, kontraktsforpliktelser og økonomisk styring.
  • Erfaring med prosjekteringsprosessen, inkludert utarbeidelse av kravspesifikasjoner, funksjonsbeskrivelser og tilbudsdokumenter.
  • Kandidaten bør være dyktig i kontrahering av tekniske entreprenører og evaluering av tekniske tilbud.
  • Kunne utvikle og implementere planer for systematisk ferdigstillelse av tekniske installasjoner.
  • Erfaring med å koordinere prøvedriftsaktiviteter og sluttfasen av prosjekter

Er dette av interesse ta kontakt med Sigbjørn Sivertsen på Mob 41625073 eller send en mail sigbjorn.sivertsen@technogarden.no

Søk Jobb

Kontakt

Profil bilde av Sigbjørn Sivertsen

Sigbjørn Sivertsen

Telefon: +4741625073

E-post:

Del på: