Vi bygger et team, og trenger kodeglade mennesker!

Senior Fullstack-utvikler

Vi i Technogarden IT er et konsulentselskap som opererer innenfor et bredt spekter av IT-roller, fra utvikling og testing, til drift og infrastruktur, i tillegg til prosjektledelse og rådgivning. Både offentlig og privat sektor er blant våre kunder, som gjenspeiles gjennom en bredde av oppdragsgivere som spenner fra eksempelvis bank og finans til offentlige etater. Vi er alltid på jakt etter engasjerte konsulenter, enten du ønsker oppdrag som selvstendig konsulent eller ansettelse hos oss. Hos Technogarden dyrker vi din karriereutvikling og gir deg rom for utvikling og vekst. Vi er opptatt av å være en arbeidsgiver som ser personen bak rollen og ivaretar dine interesser.

Nå har vi et rykende ferskt behov for å sette sammen et team i samarbeid med våre kollegaer i Sverige. En stor aktør innen bilindustrien har engasjert oss for å løse deres behov, og da trenger vi deg som brenner for god kode og godt samarbeid. Teamet vil være hovedsakelig remote, men noe reise og in person deltakelse for å smøre hjulene vil være nødvendig. Vi ønsker deg som er en team spiller, og som elsker å levere til kunder som vet å sette pris på ditt bidrag.

Vi har stor etterspørsel etter dyktige back-end utviklere om dagen. Våre kunder trenger deg som har et øye for det som skaper gode løsninger på en smidig måte. Du er gjerne gira på å utvikle deg selv! Vi ønsker å legge til rette for at du kan fokusere på faget ditt, og hvordan du kan levere opp best mulig kvalitet. Vil du kunne påvirke arbeidsplassen din og hvordan vi skal bygge vårt konsulentselskap sammen? Da er Technogarden stedet!

Din bakgrunn

 • Du har gjerne en høyere utdannelse innen relevante felt
 • Erfaring med back-end utvikling i minst 3 år
 • Et pluss om du har vært konsulent tidligere, men det er ikke et krav

Vi ser etter deg med erfaring fra noe av dette

 • Java
 • Javascript

  • Node.js
  • React.js

 • AWS

Det er et stort pluss, men ikke et minus, om du har kompetanse på:

 • Mulesoft

Hvis du er klar for nye muligheter så ikke nøl med å ta kontakt. Vi har lang erfaring med å snakke om karriere og oppdragsmuligheter, og veilede deg som ikke helt vet hva som finnes der ute. Ta kontakt med meg på marcus.andersen@technogarden.no eller via telefon på 47243905 om du har spørsmål. Alle søknader behandles fortløpende!

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 12 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 600 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

Søk Jobb

Kontakt

Profil bilde av Marcus Andersen

Marcus Andersen

Telefon: +4747243905

E-post:

Del på: