Vi søker en dreven og allsidig designer

UX designer

Vi er på utkikk etter en dyktig UX-Designer med bein i nesa og med faglig tyngde. Det er et ønske om en allsidig designer med evnen til å jobbe tett med utviklingsteam. Dette er et langt oppdrag hos et spennende selskap i Oslo Vest. Dette oppdraget er påvegne av et spennende og fremtidsrettet tech-drevet designbyrå.

Kvalifikasjoner:

- Relevant høyere utdannelse | lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
- Minimum fem års erfaring fra lignende design roller
- Flytende Norsk og Engelsk

Kandidaten vi ser etter brenner for godt, og brukervennlig design. Du bør være selvgående og ha en inngående forståelse for hva som kreves for å lykkes som UX designer. Vi ser etter deg som er faglig sterk på innsiktsarbeide som spørreundersøkelser, brukerreiser, observasjon, brukertesting og brukerintervjuer. Du bør kunne fasilitere workshops som skaper verdi. Du må være en som tørr å sette seg inn i komplekse og nerdete domener samtidig som du kan være en brobygger mellom stakeholdere. Til slutt ser vi etter deg som har bein i nesa og som tørr å utfordre etablerte sannheter samtidig som du er ydmyk og lærevillig.

I tillegg er det pluss om du har erfaring med:

  • UI
  • Utvikling
  • Prosjektledelse

Technogarden er et av Norges ledende konsulent- og rekrutteringsselskap rettet mot IKT og teknisk sektor. Vi er representert med 12 kontorer i Norge og Sverige og har rundt 600 medarbeidere, primært ingeniører, IT konsulenter og prosjektadministrativt personell. Våre medarbeidere jobber hovedsakelig i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse hos oss gir deg tilgang til et stort nettverk og mange interessante prosjekter. Våre kunder – både innen rekruttering og konsulentutleie – spenner fra store, internasjonale konsern til små og mellomstore bedrifter og virksomheter innen offentlig sektor. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS – Norges største rådgivende ingeniørselskap.

Søk Jobb

Kontakt

Profil bilde av Marcus Andersen

Marcus Andersen

Telefon: +4747243905

E-post:

Del på: