Technogarden Albatross Prosjektledelse – Aktuell leverandør til banesektoren | Technogarden

Technogarden Albatross Prosjektledelse – Aktuell leverandør til banesektoren

Technogarden Albatross Prosjektledelse har igjen vunnet ny rammeavtale med Bane NOR innen prosjektstyringstjenester. Avtalen omfatter prosjektstyring/prosjektstyrings-ledelse, fremdriftsplanlegging, kostnadskontroll og dokumentkontroll.

Flere rammeavtaler tilknyttet samferdsel

Vi er glade for at vi kan bidra til god gjennomføring av infrastruktur- og utbyggingsprosjekter. Tildelingen er et resultat av at vi i en årrekke har levert dyktige konsulenter til Jernbaneverket/Bane NOR. Vi har vist at vi forstår deres behov, leverer rett kompetanse til rett tid.

I Technogarden Albatross Prosjektledelse har vi jobbet målrettet mot samferdsel i flere år. I tillegg til Bane NOR har vi rammeavtaler med Fornebubanen og Sporveien innenfor områdene prosjektledelse, prosjekteringsledelse, prosjektstyring, fremdriftsplanlegging, kostnadskontroll og kontrakt/anskaffelser.

Økende bruk av BIM

Vi gleder oss over de muligheter rammeavtalene gir, og er stolte av å bidra til samfunnsutviklingen som en god leverandør til samferdselssektoren. Det har vært en omfattende utvikling i sektoren de senere årene, med mange store prosjekter, nye kontrakts-former og økende bruk av verktøy som BIM. Den kompetansen vi har opparbeidet kan også benyttes på leverandør /entreprenørsiden, ved innleie av våre konsulenter eller oppdrag innenfor prosjektrådgivning. Vi forstår hva entreprenørenes oppdragsgivere etterspør og kan skreddersy gode løsninger.

Er alltid på utkikk etter dyktige fagpersoner

Vi er opptatt av å utvikle kompetansen vår og sørge for at vi er en etterspurt leverandør også i de kommende årene. For å utvikle organisasjonen videre, søker vi derfor kontinuerlig etter nye, dyktige fagpersoner som deler vår filosofi og vil bidra til den videre utviklingen. Vil du være en del av vår fremtid, er du naturligvis velkommen til å kontakte oss.

Del på: