Technogarden og UBConnect skal samarbeide om innendørs mobildekningsprosjekter | Technogarden

Technogarden og UBConnect skal samarbeide om innendørs mobildekningsprosjekter

Technogarden og UBConnect, en markedsledende leverandør av digital infrastruktur for mobilnett, inngår partnerskap om innendørs dekningsprosjekter.

Med økt fokus på energieffektive bygninger, står teleoperatører overfor en ny utfordring, nemlig innendørs mobildekning. Internettilgang er for de fleste en nødvendighet, og god innendørsdekning har økt i betydning. Å designe, implementere, optimalisere og vedlikeholde disse nettverkene er en oppgave som krever kompetanse og presisjon.

UBConnect har en dokumentert merittliste når det gjelder innendørs dekningsprosjekter, men legger også et sterkt fokus på innovasjon og samarbeid. For å fortsette å sikre spisskompetanse i hele verdikjeden og tilby effektive ende-til-ende-tjenester, fra innledende design, utarbeidelse av konsept og gjennom levering og implementering, til dokumentasjon og vedlikehold, har UBConnect inngått et samarbeid med Technogarden, et konsulent- og rekrutteringsselskap med lang erfaring i mobilbransjen.

Nøkkelferdige løsninger sikrer optimal dekning

Partnerskapet har som mål å levere kostnadseffektive løsninger som gir optimal dekning. Synergien mellom Technogarden og UBConnect skal sikre nye, innovative måter å løse komplekse utfordringer på.

– Technogarden er begeistret over å kunne tilby denne omfattende tekniske løsningen til det norske markedet med skreddersydde løsninger basert på kundenes behov, sier Kjell-Arne Besseberg, avdelingsleder i Technogarden.

– UBConnect har levert flere store innendørsprosjekter de siste årene; dette vil også bli et stadig viktigere område i årene som kommer. Technogarden og UBConnect har samarbeidet i årevis i mobilmarkedet i Norge, og med dette partnerskapet tror jeg vi bringer et sterkt ende-til-ende-tilbud til markedet, sier Lasse B. Bjørgan, administrerende direktør i UBConnect.

Om Technogarden

Technogarden er et konsulent- og rekrutteringsselskap som tilbyr utleie av ingeniører, fagspesialister og IT-konsulenter. I tillegg gjennomfører de rekrutteringsprosesser. Technogarden Telecom er en markedsledende leverandør av teknisk planlegging for mobil- og fibernett i Norge.

Les mer om våre innedørs mobildekning-tjenester.

Om UBConnect

UBConnect er en markedsledende leverandør av digital infrastruktur for mobilnett i Norge og en stadig viktigere aktør i utbyggingen av 5G-nett i det europeiske markedet. Gjennom sin driftsmodell tilbyr de den beste kompetanse, kapasitet og hastighet for å levere kvalitet, på tid, hver gang.

Del på: