Vi satser på IT-markedet | Technogarden

Vi satser på IT-markedet

I Technogarden går vi løs på det nye året med høye ambisjoner og mange planer som skal realiseres. En av ambisjonene er en sterkere satsing på å bygge oss opp som en betydelig leverandør av IT-konsulenter, i det norske markedet.

Siden 2003 har Technogardens omsetning vokst til 600 millioner kroner og målet er å få det til innen IT-området også. På bildet: Frode Evensen, Direktør i Technogarden Consulting Norge

Vi skal etablere en nasjonal enhet for utleie av IT-konsulenter. I disse dager starter prosessen med å rekruttere en leder for dette satsingsområdet. Når vi nå satser innen IT-området, har vi som mål om å bli like store innen IT som det vi har blitt innen andre teknologiområder.

Vi er allerede et av Norges ledende tverrfaglige konsulentselskap i teknisk sektor. Vi har mange kontorer i Norge og Sverige, og vi gjennomfører drøye 800 konsulentoppdrag hvert år.

En lederrolle innen IT skal fylles

Vi ser aktivt etter en person som kan ta en lederrolle for vår IT-konsulentvirksomhet i Norge, og sørge for å iverksette Technogardens strategi innen IT.

Hvis du har lyst på en slik utfordring, eller kjenner noen som du tror er riktig for oss, hører vi gjerne fra deg. Vi kan love:

  • En morsom og lærerik stilling i et selskap i vekst
  • En lederstilling i et av de største tverrfaglige teknologiselskapene i den norske konsulentbransjen
  • Et fagmiljø med solid kompetanse innen både teknologi og forretningsutvikling
  • Mulighet til å påvirke selskapets strategi, planer og vekstmål innen IT
  • En selvstendig stilling hvor du får bruke dine talenter og ferdigheter og skape resultater sammen med et team av dyktige kollegaer

Ta kontakt med vår Direktør i Consulting Norge, Frode Evensen, mobil 480 77 551, evensen@technogarden.no.

Del på: