Ny salgsdirektør til Roxtec AS | Technogarden

Ny salgsdirektør til Roxtec AS

Technogarden gjennomfører årlig om lag 100 rekrutteringer på forespørsel fra våre kunder. Technogarden var engasjert av Roxtec AS for å rekruttere ny salgsdirektør til selskapets satsing inn mot olje, gass og maritim bransje i Norge. I denne prosessen ble både søkere og search kandidater vurdert. En search kandidat er en kandidat som inviteres til å bli med i prosessen.

Kjetil Jacobsen - Roxar
Kjetil Jacobsen, salgsdirektør Roxtec AS ble rekruttert av Technogarden.

Les også Et tett samarbeid mellom Norconsult og Technogarden

-En interessant stillingsbeskrivelse trigget min interesse. Jeg var selvsagt veldig fornøyd med å bli plukket ut i hard konkurranse med godt kvalifiserte både søkere og search-kandidater. Gjennom flere intervjurunder og tester opplevde jeg det som en grundig og profesjonell prosess der åpenhet og dialog ble vektlagt. Jeg fikk solid innsikt i både stillingen og organisasjonen Roxtec, kolleger og kultur. Jeg følte meg trygg og overbevist om at dette var et selskap og en stilling jeg ville trives i, og hvor jeg kunne bidra på en god måte.

Selvsagt var jeg veldig fornøyd da jeg fikk jobbtilbudet, og gleder meg stort til å bidra til en videre utvikling av Roxtec’s posisjon innen olje, gass og marine sier Kjetil Jacobsen som startet i stillingen som salgsdirektør i april 2020.

Les også Slik sikrer Bonava seg de beste medarbeiderne