Radioplanlegger | Technogarden

Radioplanlegger, en jobb med mange spennende muligheter

Camilo Gutierrez har en ingeniørgrad innen elektronikk fra Colombia. Han har gjort alt fra å lede store prosjekter innen radioplanlegging til å jobbe som freelance konsulent. Han har reist rundt om i verden og holdt foredrag og kurs innen radioplanlegging og optimering for operatører og distributører, før han kom til Norge og Technogarden. I dag jobber han som radioplanlegger hos en av landets største mobiloperatører. Her forteller Camilo historien om sin reise i Technogarden Telecom.

Camilo-Gutierrez
Camilo Gutierrez radioplanlegger Technogarden Telecom, bidrar med sin kunnskap og kompetanse på en allsidig måte hos kunder

Min reise hos Technogarden Telecom begynte for snart ti år siden, da jeg satt og så på stillingsannonser. Det var én annonse som virkelig vekket min nysgjerrighet: «Radioplanlegger hos Technogarden». En «teknisk hage» tenkte jeg, det hørtes bra ut. Søknaden ble sendt, og jeg ventet i spenning. Etter et hyggelig jobbintervju ulikt de veldig formelle intervjuene jeg hadde hatt tidligere, tenkte jeg at her vil jeg jobbe.

En verden av spennende og varierte oppgaver

Etter hvert kom det flere aktuelle muligheter som passet min kompetanse godt. Deretter ble jeg tilbudt stilling som fulltids radioplanlegger for mobilutbygging. Jeg fikk jobbe innen teknologier som 2G, 3G, 4G og 5G for flere av de norske mobiloperatørene.

Som ansatt i Technogarden er en vanlig hverdagsjobb blitt til en verden av spennende og varierte oppgaver. Nye ideer og tanker fra konsulenten sammenstilles med kundenes behov for et profesjonelt utført arbeid av høy kvalitet.                                         

Her føler jeg meg verdsatt som en ressurs, en person som kan bidra med nye ideer til forbedring av eget eller andres arbeid. Det beste er at disse ideene virkelig blir hørt.

Les om Årelangt samarbeid med Telenor

Mulighet til å anvende erfaring og kompetanse på en verdifull måte

Parallelt med oppgavene som innleid konsulent, ble jeg utfordret til å utnytte min erfaring som kursutvikler og foreleser i samme bransje. Det førte til en nå veletablert kurs- og opplæringsavdeling hvor vi tilbyr kurs og seminarer til mobiloperatører, eksterne ingeniører, samt til interne medarbeidere. På denne måten garanteres det at alle som jobber med mobilteknologi hos Technogarden, får en kontinuerlig oppdatering i henhold til teknologisk utvikling, eller et veldig bra utgangspunkt for de som skal arbeide hos kunde for første gang.